1-daagse Persoonlijk Leiderschap

Persoonlijk Leiderschap gaat over inzicht krijgen in jezelf, meer grip en invloed hebben op je werk, je persoonlijke leven en je omgeving. Er komt veel op ons af en hoe wij met situaties omgaan is essentieel voor de uitkomst.

Wanneer je de uitkomsten wilt verbeteren zul je moeten kijken naar jezelf en je eigen gedrag. Van belang is om te weten hoe je functioneert, waar je kracht ligt en waar minder, wat je wilt en hoe dat te realiseren. Maar daarnaast is het net zo belangrijk om je eigen belemmeringen te herkennen en om te buigen.

Deze dag laat je proeven van dit alles. Het houdt je een spiegel voor en geeft antwoorden op de vragen: hoe kom ik over en is dat ook hoe ik het wil? Wat zijn mijn kwaliteiten en mijn valkuilen, waar zou ik mij in willen ontwikkelen en hoe doe ik dat? Naast alle inzichten die je verzamelt, ga je die dag ook oefenen.

VOOR WIE

Voor iedereen die een dag aan zijn/haar zelfbewustzijn wilt werken.

RESULTATEN VAN DE DAG

Meer bewustwording, meer zelfkennis, inspiratie en zicht op kwaliteiten en ontwikkelpunten.

PRAKTISCH 

  • Geschikt voor teams of open inschrijving
  • Mogelijkheid tot maatwerk
  • Investering op basis van een offerte