Training Persoonlijk Leiderschap

‘Je beste zelf zijn’ of je eigen krachten optimaal benutten is het mooiste wat je voor jezelf kunt doen. Als je iets wilt veranderen in je werk of je persoonlijke leven moet je energie steken in het enige waar je grip op hebt: jezelf. Leadingwise biedt hiervoor de impactvolle en verrijkende PLC Training.

Training Dienend Leiderschap

Een ‘dienende leider’ herken je aan de mensen om hem heen: die groeien, zijn betrokken en zelfsturend. Wanneer medewerkers zich ontwikkelen in Persoonlijk Leiderschap betekent dat ook een passende begeleiding van je mensen. Leadingwise biedt hiervoor de beproefde DLC Training.

Team Training

Teams gaan pas goed presteren wanneer ze een gezamenlijke taak hebben, wanneer ieder teamlid zichzelf leidt en zijn verantwoordelijkheid neemt. Leadingwise combineert op unieke wijze de persoonlijke ontwikkeling van ieder teamlid met de ontwikkeling van het team met de TPLC Training.

RESULTATEN VAN LEADINGWISE

 • ZELFSTURING EN PERSOONLIJKE KRACHT

  Medewerkers nemen meer regie en eigen verantwoordelijkheid

 • STIJGING EFFECTIVITEIT

  Praktische handvatten en technieken om doelen te bereiken

 • BETER ZICHT OP POTENTIEEL

  Doen medewerkers wat ze kunnen en willen

 • STIJGING ENERGIE EN BETROKKENHEID

 • BETERE TEAMPRESTATIES

ERVARINGEN MET LEADINGWISE

Leadingwise creëert nieuwsgierige, actief lerende deelnemers. Peggy sluit aan bij vragen en opmerkingen van deelnemers zodat zij zich gezien en gehoord voelen. Eventuele weerstanden van deelnemers zag ik hierdoor verdwijnen en plaats maken voor verdieping. Deelnemers verlieten de training enthousiast over nieuwe inzichten.

Tijdens de training ‘Adviseren en Beïnvloeden’ voor T-Mobile won Leadingwise meteen het vertrouwen van de hele groep. Hiermee werd een basis gelegd voor persoonlijke diepgang en groei van alle deelnemers op diezelfde dag. Het effect van de training was na 3 blokken bij alle deelnemers duidelijk zichtbaar.

In de Teamtraining Persoonlijk Leiderschap zijn we snel tot de kern doorgedrongen. Op professionele wijze werd er geanalyseerd wat er binnen onze groep gebeurt, gevolgd door een confrontatie met de rol van ieder individu in het groepsproces. Vervolgens kregen we handvatten om vorm te geven aan Persoonlijk Leiderschap. Een echte aanrader!

Ik heb bij Leadingwise de training Persoonlijk Leiderschap gevolgd. De training heeft heel veel voor me gedaan. Ik heb carrièrestappen gezet waar ik anders niet over had nagedacht. Ik heb inmiddels een andere functie en dat gaat me goed af mede met behulp van alle inzichten en technieken die ik in de training heb gekregen.