Maatwerk

Leadingwise verzorgt ook interventies op maat voor organisaties. Ons eigen aanbod is ook incompany beschikbaar en goed inpasbaar. Het maatwerk aanbod bestaat uit teamontwikkelingstrajecten, intervisiebegeleiding, coachtrajecten en organisatiebrede trainingen:

 1. In gesprek
  De eerste stap is om in gesprek een helder beeld te krijgen van de ontwikkelvraag, de aanleiding, de context en de gewenste resultaten.
 2. Het voorstel
  De vraag wordt vertaald in een concreet programmavoorstel met doelen en resultaten en de gevraagde investering.
 3. Trainen en begeleiden
  De trainingen zijn persoons- en praktijkgericht. Deelnemers reflecteren op de dagelijkse werkpraktijk middels oefeningen. Ze krijgen inzicht in groepsfunctioneren en hun eigen gedrag daarin. De training vergroot het bewustzijn en het persoonlijk leiderschap van de deelnemers. Ze leren de vertaalslag te maken naar hun eigen praktijk.
 4. Borging en nazorg
  Tijdens de training brengen de deelnemers het geleerde binnen hun organisatie via praktijkopdrachten. De leidinggevenden worden actief bij trajecten betrokken. We bieden verschillende vormen van na- of tussentijdse zorg zoals intervisie, coaching of terugkomdagen.

Leadingwise heeft mij ondersteunt bij de professionalisering van mijn afdeling. Dit door medewerkers te coachen en door middel van teamontwikkeling. Over beiden niets dan lof. In de teamcoaching is zij in staat zowel de individuele groei te bevorderen als het groepsproces te benutten om met en van elkaar te leren. Als opdrachtgever is het prettig samenwerken. Peggy is duidelijk, nauwkeurig en staat voor kwaliteit. Ze begrijpt de gemeentelijke organisatie goed maar bewaart professioneel afstand.

Peggy is vanaf 2006 een belangrijke factor in zowel mijn persoonlijke ontwikkeling als in de begeleiding van mijn afdelingen. Haar persoonlijke benadering, inlevingsvermogen en vakkennis hebben ertoe geleidt dat twee afdelingen beter met elkaar zijn gaan samenwerken. Haar analyses over waar de kern van de problemen ligt zijn scherp en leveren nieuwe gezichtspunten op. Ook de nazorg is prima verzorgd. Bij elk volgend traject zal ik Leadingwise zeker weer inhuren.