Leadingwise bij het programma ‘Ondernemend Nederland’ op RTL 7 & RTL Z

Leadingwise in het programma ‘Ondernemend Nederland’ op RTL 7 & RTL Z

Eind februari 2018 stond het thema ‘Management & Organisatie’ centraal in het RTL programma ‘Ondernemend Nederland’. Leadingwise was benaderd om hierin een item te verzorgen. Leuk om mijn visie te delen natuurlijk en mensen kennis te laten maken met mijn bedrijf.

Eén van de vragen die aan bod kwam is of trainingen ‘Persoonlijk Leiderschap’ aan medewerkers en leidinggevenden een positieve bijdrage kunnen leveren aan het voorkomen bij uitval van werknemers door stress. Namelijk; 1 op de 4 redenen dat werknemers uitvallen is stressgerelateerd. En dat is veel.

Ja, ik denk zeker dat Persoonlijk Leiderschap één van de antwoorden is op het omgaan met stress die we creëeren en/of krijgen. Daarnaast is Persoonlijk Leiderschap één van de kritische succesfactoren voor organisatieontwikkeling. Dus de ontwikkeling van Persoonlijk Leiderschap is tot voordeel van het individu, maar ook voor het team en de organisatie.

Het antwoord op deze vraag geef ik in de uitzending. In de reportage wordt een uitleg gegeven over wat Persoonlijk Leiderschap inhoudt, hoe het te bereiken en wat het oplevert. Ook voor opdrachtgever en deelnemer. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt.

 

rtl7