Training Persoonlijk Leiderschap & Communicatie

Persoonlijk Leiderschap gaat over inzicht krijgen in jezelf, meer grip en invloed hebben op je werk, jezelf en je omgeving. Of anders gezegd; hoe kun je bewust en effectief omgaan met alles wat er op je af komt. Bij persoonlijk leiderschap werken hoofd, hart en handen optimaal samen om doelen te realiseren in werk en privé.

Wanneer je situaties wilt verbeteren of veranderen zul je eerst moeten kijken naar jezelf en je eigen gedrag. Hoe ga ik nu met situaties om? Wat werkt wel en wat werkt niet. Wat wil ik bereiken. Daarnaast is het van belang om je eigen belemmeringen en valkuilen te herkennen en hoe deze om te buigen.

Deze intensieve training ontwikkelt op verschillende niveaus: gedrag, houding, denken, voelen, kennis vergroten en focus aanbrengen. Het houdt je een spiegel voor en geeft antwoorden op vragen als: hoe kom ik over, wat zijn de effecten van mijn gedrag en van mijn denkwijze, hoe kan ik mijn potentie meer benutten, hoe creëer ik meer invloed, doe ik wel wat bij mij past.

Uitgangspunt zijn jouw eigen ontwikkeldoelen en je eigen functie-context. Naast alle inzichten die je verzamelt, ga je praktisch aan de slag om het geleerde te vertalen naar de praktijk, middels oefeningen in de training maar ook buiten de training via praktijkopdrachten voor op het werk.

VOOR WIE

Voor iedereen die een volgende stap wilt zetten in zijn of haar persoonlijke en professionele ontwikkeling.

RESULTATEN:

 • Het vergroten van je bewustzijn en zelfbeeld.
 • Herkennen van patronen in denken, voelen en doen
 • Herkennen van eigen belemmeringen/valkuilen en deze kunnen ombuigen
 • Het vergroten van je zelfvertrouwen en zelfstandigheid.
 • Het vergroten van je vaardigheden waardoor meer invloed en effectiviteit.
 • Meer balans in ratio en gevoel.
 • Communicatie beter kunnen afstemmen in relatie tot je omgeving.
 • Stappen zetten met betrekking tot je eigen ontwikkeldoelen.
 • De vertaalslag maken van de theorie naar de eigen praktijk.

PRAKTISCH: 

 • Open inschrijving voor maximaal 10 deelnemers.
 • 3 blokken van 2 dagen verspreidt over ongeveer 4 maanden.
 • Vooraf een kennismaking- en intakegesprek met verkenning van de eigen ontwikkeldoelen.
 • Praktijkopdrachten en werken met trainingsacteurs.
 • Investering pp € 3.250,- excl. intake en accommodatiekosten en excl. 21% BTW.

Deze training heeft mijn verwachtingen overtroffen; het heeft mij weer in mijn kracht gezet, mijn leerdoelen zijn bereikt en omgezet in ander gedrag. Ik heb hierbij geleerd om echt op mezelf te vertrouwen.

Peggy weet precies daar de vinger op te leggen waar ik het het hardst nodig had, zonder veroordeling, in een veilige setting. Zij hielp me op weg naar mijn doelen, gaf inzicht in de blokkades en gaf tools om ermee verder te gaan.

Het individuele maatwerk, de betrokkenheid en het leren in groepsvorm in de PLC training heeft mij versteld doen staan. Al mijn leerdoelen zijn naar volle tevredenheid bereikt en meer!

De PLC training is een absolute aanrader voor iedereen die wil werken aan het bereiken van geluk en succes op welk vlak dan ook! Het heeft mij geïnspireerd om echt te groeien!